Nejste přihlášen/a.
Dotaz spíše do rubriky - Domácnost a bydlení, ale obojí spojit nelze. Tak se ptám zde, snad najdu podobného fandu. Kde je možno sehnat zelené plátno, vhodné k natáčení videa se zeleným pozadím. Tuším, že někde v látkách by toto mohli prodávat. Stačilo by mi rozměr tak 2,5 x 3 m. Díky za typ...
Dobrý den, tak, např. viz odkaz - není to zrovna levná záležitost. Zdravím!
doplněno 19.12.13 11:29: doplněno 19.12.13 16:24:realista - koupit si zelenou látku v metráži nebude problém. Ale, bude mít třeba strukturu, chloupky nebo nebude ta barva dokonale stejná. Ta originální látka pro klíčování bude mít (po převedení obrazu do PC) všechny pixely stejné, což se Vám asi s normální látkou nepodaří a také se to klíčování nemusí vydařit.
...mně by docela stačila nějaká brokátovéá, či nějaká podobná látka která je vhodná jako závěsy do bytu. V tomto případě jde jen a jen o barvu (jednolitou), nejlépe světle zelenou. Ale není to podmínka. Určitě se dá někde taková látka koupit, jen jako chlap málo po takových obchodech chodím. Proto mne napadla myšlenka, že ženy které spíše brouzdají po podobných obchodech, tuto látku někde viděli. O ogrinálních nabídkách viz eshop.kairos-filmz.cz/...
neuvažuji. Pro běžnou práci zbytečně předražené.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.