Nejste přihlášen/a.
Zdravim
Mam problem potřebuju nakniplovat na kabel co je protáhutej barákem a pod dvorkem kostičky ale nemam doma kleště. Lze to nacvaknout i kleštičkama nebo něakym zpusobem? Slyšel jsem o tom ale nikdy jsem to takhle nedělal...
Děkuji
Ahoj, říká se nakrimpovat a já to dřív řešil tak, že jsem šel poprosit o půjčení kleští do místního obchodu s PC, dříve mi je půjčili za nějakou zálohu, později už natolik důvěžovali, že nic nechtěli. Časem jsem si koupil kleště vlastní, obyčejné, asi za 250 Kč, a fungují dodnes.
A nemáš mezi známými někoho, kdo tohle dělá a kleště má?
Zezačátku jsem si dával konektor do svěráčku piny nahoru, kabel s dráty vložil dovnitř a piny zakrimpoval pomocí tenkého šroubováčku (hodinářského) a kladívka. Prostě jsem ten šroubováček použil jako sekáč a zlaté piny zaklepl do žil drátu.
jj, dík za bodík. A hlavně je lepší to tam ťuknout než pomalu natlačit. Máč pak jistotu, že se to dobře spojí s měděným jádrem drátku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.