Nejste přihlášen/a.
Zdravím,mám nový notebock a když stáhnu soubor třeba z ulož to nemohu to otevřít.
Dobrý den, bez typu toho souboru nelze přesně odpovědět. Může to být video soubor, zvukový soubor, ale já si zaspekuluji, že jde o archív - RAR, ZIP nebo ISO. Upřesněte dotaz. Zdravím!
Tak především jste neuvedl příponu souboru, který jste stáhl a to je základ pro pořádnou odpověď.
Microsoft rozmazluje lidi a běžně přípony souborů neukazuje, což je špatně a lidi vůbec nemají ponětí o tom co jaká přípona znamená, např přípona / *.txt / znamená - textový soubor, který se otevře v poznámkovém bloku.
Nevím jaký máte systém apod nastavené PC, ale pokud nevidíte příponu zkuzte pravým myšítkem dát VLASTNOSTI a zjistit příponu souboru. U vás to bude podle velikosti AVI nebo DVD, ale taktéž to může být "zabaleno" v nějakém archívovacím programu.
Bez této skutečnosti nelze pokračovat dál.
Je to jako byste napsal: Koupil jsem si nějaké vozidlo a co do něj mám nalít aby to jelo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.