Nejste přihlášen/a.
Hraju World Of Tanks, a do hry jsem investoval už docela dost peněz. Problém je, že zabírá už asi 11 GB na disku. Chtěl bych jí odinstalovat, ale nechci mít smazané pozice, můj profilový účet, a určitě také nechci, aby šly moje peníze oknem.
Když si hru odinstaluju, zůstanou mi tyto věci? Nechci začínat znovu od nuly.
PS- nevíte také, proč se World Of Tanks tak hromadí MB, a jestli se s tím dá něco dělat? Při aktualizacích se instalují stovky megabajtů, a u mých základních tančíků to není moc k ničemu.
11GB není v dnešním PC nic. Jsou to pravděpodobně aktualizace. Když to smažeš a pak nainstaluješ znovu nebo jinde, tak se přihlásíš pod svým jménem a heslem, takže by ti to všechno mělo zůstat tak jak to máš. Jak budeš provádět instalaci, tak se ti stáhne aktuální verze aktualizace hry.
BTW: já mám 18,7 GB
Váš herní postup je uložen ve vašem herním účtu, který se smazat nedá, je uložen na serverech provozovatele hry. Takže když hru reinstalujete, stačí se přihlásit s vašími přihlašovacími údaji a budete tam kde nyní. Mě to zabírá také necelých 11 GB, nemyslím si, že by reinstalace pomohla, akorát stáhne opět celou hru.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.