Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

World Of Tanks- zůstanou pozice?

Od: petrkess* odpovědí: 4 změna:

Hraju World Of Tanks, a do hry jsem investoval už docela dost peněz. Problém je, že zabírá už asi 11 GB na disku. Chtěl bych jí odinstalovat, ale nechci mít smazané pozice, můj profilový účet, a určitě také nechci, aby šly moje peníze oknem.

Když si hru odinstaluju, zůstanou mi tyto věci? Nechci začínat znovu od nuly.

PS- nevíte také, proč se World Of Tanks tak hromadí MB, a jestli se s tím dá něco dělat? Při aktualizacích se instalují stovky megabajtů, a u mých základních tančíků to není moc k ničemu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

tajemnej*
hodnocení

0x

Neboj se! Peníze, tanky a vše ohledně tvého profilu se ukládá na WoT servery (proto také můžeš hrát na více kompech zároveň za jeden nick ;) )

Ohledně Tvého problému s velikostí, zkus ten reinstall... Uvidíme, a napiš sem jestli to pomohlo

repkin*
hodnocení

0x

11GB není v dnešním PC nic. Jsou to pravděpodobně aktualizace. Když to smažeš a pak nainstaluješ znovu nebo jinde, tak se přihlásíš pod svým jménem a heslem, takže by ti to všechno mělo zůstat tak jak to máš. Jak budeš provádět instalaci, tak se ti stáhne aktuální verze aktualizace hry. ;)

doplněno 18.12.13 08:31:

BTW: já mám 18,7 GB

checker
hodnocení

0x

Váš herní postup je uložen ve vašem herním účtu, který se smazat nedá, je uložen na serverech provozovatele hry. Takže když hru reinstalujete, stačí se přihlásit s vašími přihlašovacími údaji a budete tam kde nyní. Mě to zabírá také necelých 11 GB, nemyslím si, že by reinstalace pomohla, akorát stáhne opět celou hru.

hodnocení

0x

Mě to už zabírá 23,3 Gb. Teda je fakt, že máme 5 účtů... Je to jako s emailovou schránkou. Je jedno z kterého PC se přihlásíte. Pořád tam budete mít to svoje. Takže klidně přeinstalovat. Nebo se zkuste na svůj účet přihlásit u kamaráda na jiném PC. Abyste mi věřil a přesvědčil se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]