Chtěla bych nějaký notebook do 11 000 kč (nejlépe pod 10 000), ale nemůžu se nějak rozhodnout jaký si vzít - jestli kupovat z ebay (=levnější notebook, ale zase cena vzroste přepravou atd) nebo raději odtud (=dražší). Zatím jsem měla jen Intel i3 procesor, takže nevím, jaký je třeba rozdíl mezi i3 a nějakým AMD nebo jestli stačí Dual-Core nebo jak . Nejraději bych chtěla 15.6 palcový, s frekvencí minimálně 2.1 GHz, 4GB RAM a integrovanou grafikou (nesdílenou). Měla bych to spíš na filmy, internet, dokumenty, ale chtěla bych na tom rozehrát i nějaké hry (nejsem ultrapařan, ale kdyby to rozjelo GTA V nebo The Sims 4, až budou k dostání, tak by mi to nevadilo). OS nemusí být nebo může být jakýkoliv - máme doma nepoužité Win8 . Nemáte nějaké tipy?
Dobrý den, patrně dostanete více návrhů na ten nákup NTB, tak já bych si vybral tento viz odkaz. U těch her si nejsem jistý, ale měl by něco zvládnout. Kupovat můžete i jinde a třeba najdete lepší cenu. Já mám starší NTB od HP a stále funkční. Zdravím!
Pokud jsem to dobře pochopil, tak myslíte výměnu procesoru ze současného NTB - tedy vložení do nového NTB.
To by nemuselo jít kvůli kompatibilitě a také kvůli záruce. O zahřívání tohoto NTB nic nevím. Možná záleží i na spuštěných hrách či programech a tedy jeho zatížení. Jinak, na těch stránkách je slušný výběr i jiných NTB.
Díky, tady na tento jsem se dívala, přijde mi dobrý (i když se bojím, aby ten procesor nebyl moc slabý - dal by se případně nahradit tím starším, ale lepším, který mám? To bych se musela podívat). Jen vím, že toto HP měla kamarádka a prý jí hodně topil, tak z toho mám trochu obavy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.