Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapojení grafické karty

Od: svty* odpovědí: 9 změna:
Chtěl jsem si zapojit nějakej starej počítač ale nejde mi grafická karta. Jdyž ji dám jen do základní desky, monitor nejde. Ale jsou tam nějaký výstupy jako na zběrnici nebo co. Ale na základní desce nic takovýho není. Neví někdo co s tím mám dělat.
Zapojení grafické karty

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Ježiš to je ještě ISA karta. Asi odešla? Má cenu takovej počítač zprovozňovat? Kdo ví o tam všechno nejde. Jinak nějaká grafika se mi tu taky povaluje a to jak PCI tak ISA...
jirkahorak*
qano, takové grafiky mám taky doma ale jen abych se na ně díval,mám i starou zvukovku a když ji přiložím ke svému počítači tak ta zvukovka je snad delší než ten počítač-tak se aspoň zasměju a představím si jaká musela být asi kdysi terno když přišla jako novinka
Mam tu ISA grafiku, minimalne 2 zvukovky, nejakou sitovku a do nedávna i isa rozbočovač či jak to nazvat...ale je mi líto to teď vyhodit :)
jirkahorak*

Ty jsi asi něco jako já, mám doma tři staré počítače které pamatují ještě šemíka jako hříbě k tomu jeden didaktik gama a plano nějakých komponentů ale prostě to nevyhodím a nevyhodím-nevím proč ale je mi to taky líto se toho zbavit

No jenže ja čas od času musim něco vyhodit- nemam na to v paneláku místo, tohle jsou jen zbytky...jo taky tu mam pár SIMM pamětí :)
jirkahorak*
tak těch pamětí mám doma asi 20 ks,jsou malétak se vejdou pěkně do krabičky a bydlím taky v paneláku ale naši mají barák na vesnici a tam toho vejde.takže zatím nic nevyhodím.kdo ví jak to bude za 50let(nepočítám že tady ještě budu)třeba to bude mít nějakou cenu.*smich*

hodnocení

0x
Navštiv nějaký byzar, tam ti ISA grafiky budou dávat i zadarmo.
asi težko, kde by je vzali? :)
Možná ze zásob co se jim po příchodu PCI grafik nepodařilo prodat :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]