Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Editor pro tvorbu videa + efekty

Od: petr22* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

pracuji už dlouho na jednom projektu a nyní potřebuji vytvořit video k jeho reprezentaci ... mám v plánu aby na začátku na černém pozadí naskakovaly nápisy a potom se začali zpouštět videa a rendery ... potřebuji aby tento program byl schopen vytvořit efekt zhasínání obrazu a rožínání ( tím myslím že barva přejde z černé do obrázku a pak zase do černé ) a dále by se hodil efekt vykreslení písma a samozřejmě přidání hudby ... vím že to nejsou nijak extra efekty ale potřebuji aby výsledná kvalita byla naprosto úchvatná protože videa která použiji a rendery se budou pohybovat na profesionální úrovni ... samozřejmě můžu požádat někoho aby mě to v práci vytvořil ale nerad bych někoho otravoval pokud ovšem zvládnu vytvořit potřebnou kvalitu sám ... jen upozorním že je opravdu třeba aby výsledná kvalita byla skutečně profesionální protože odměna bude vysoká

Děkuji za všechny nápady ale rady které mi nepomůžou si prosím nechte

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

Camtasia Studio, Sony Vegas, Adobe Premiere...

hodnocení

0x

Corel videostudio, CyberLink PowerDirector, Pinnacle ...

hodnocení

0x

Dobrý je program ffdiaporama - vytvoření prezentací
ffdiaporama.tuxfamily.org/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]