Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Umřel skener?

Od: nasta odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

možná je to zbytečná otázka (asi je skener-lampa ko), přeci jenom se zeptám:

Mám multifunkční tiskárnu HP a najednou mi skener začal dělat to, co je na fotce. Je po něm? A nebo něco někde blbě nastavený?

Umřel skener?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejpřímější cesta k nápravě je objednat nový stroj. Každá oprava je na těchto levných trojkombinacích nerentabilní. V nastavení problém určitě nespočívá! Dejte si dárek k Vánocům, no... :D

nasta
hodnocení

Díky za odpověď. Do opravy bych ho fakt nedávala. Jen jsem se chtěla ubezpečit, že nejsem padlá na hlavu a že je nejspíš po něm.

luke237
No ono po nem asi jeste neni, kdyz po stranach trosku skenuje. Mozna by stalo za to se ho pokusit doma opravit, jestli vas bavi se hrabat v pristrojich. Navody uspesnych amaterskych oprav treba tady nebo tady. Oboji anglicky. Oboji vyreseno vycistenim vnitrnich zrcatek skeneru a/nebo kalibracniho prouzku pod sklem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]