Nejste přihlášen/a.
Mas porad stejny Chrome nebo je to jina verze nez pred rokem?
Jako druhou moznost bych zkusil zazalohovat svuj disk a jen tak si pro test rychlosti udelat cistou instalaci Win + Chrome a podivat se, jak rychleji se to chova.
Jako treti moznost me napada, ze proste stranky za tu dobu nabobtnaly. Kazdy tam cpe skripty, animace, tisice znacek a to pak staci o neco hure implementovana funkce v prohlizeci a hned to bobtna na strasne rozmery Pak mas takovych stranek otevrenych pet, jak pises, dojde pamet, zacne se swapovat a cely vykon pocitace jde do kytek.
Zkoušel jsem firefox a je to podobné. Smazal jsem tempy a tak, zlepšilo se to jen o trochu.
Co myslíte o té paměti?
Ta 1 GB 667MHz nic moc, no ne?
Podle toho co máte za systém. Pro XP stačí 1GB, ale pro Windows 7 bych doporučila alespioň 2GB. I s 1GB pojedou dobře, ale nebude to tak plynulé jako s XP.
Jinak k té frekvenci - 667 a 1333 je to samé, pořád se jedná o PC3-10600. Jen se někde používá první a někde druhé značení, protože ve skutečnosti paměť označená jako 1333MHz má 2x667, takže obě možnosti jsou dá se říct správně.
A počítejte s tím, že má pouze jeden slot na RAM paměť, tudíž ta druhé se vám bude někde válet nevyužita.
Ale jak jsem řekla, důležitější je vědět, jaký je tam operační systém, aby se zvětšení RAM vyplatilo (Respektive, ono se vyplatí tak jako tak, ale u Win XP daleko méně, než-li u Win 7)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.