Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Připojení internetu do tabletu

Od: janam* odpovědí: 4 změna:

Hezký večer,

prosím o radu- chtěla bych si koupit tablet a potřebuji zvolit finančně nejvýhodnější variantu.Mám rovnou vybrat tablet s 3G kartou nebo by stačil obyčejnější spolu s wifi routerem nebo tablet s vhodným USB modemem? Pokud bych měla inet v mobilu, šlo by to nějak na tablet navázat? Nemám doma PC s internetem, tak jestli by wifi router byl vůbec k něčemu? Neorientuji se a nezáleží mi na tom , zda by byl přípoj mobilní či pevný. Děkuji za odpovědi

Jana

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Doporučuji s vestavěným 3G modemem, ať nemusíte s sebou tahat na kabelu ještě USB modem, který vám bude věčně zavazet (na což byste přišla po pár dnech sama).

Nebo je možnost v mobilu vytvořit WiFi síť s nasdíleným internetem a tabletem se připojit, ale docela to vybíjí baterku v mobilu.

janam*
hodnocení

Díky, co prosím znamená vytvořit wifi v mobilu a nasdílet internet, co by to obnášelo,ale asi by to bylo složitější...?

Jsem technicky negramotná...

;)

tedy, telefon to musí podporovat, ale dnes to umí už snad všechny :)

Nebo se to dá propojit přes Bluetooth - baterku to žere podstatně míň, ale nedostanete přes to víc než cca 1 Mb/s.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]