Nejste přihlášen/a.
Hezký večer,
prosím o radu- chtěla bych si koupit tablet a potřebuji zvolit finančně nejvýhodnější variantu.Mám rovnou vybrat tablet s 3G kartou nebo by stačil obyčejnější spolu s wifi routerem nebo tablet s vhodným USB modemem? Pokud bych měla inet v mobilu, šlo by to nějak na tablet navázat? Nemám doma PC s internetem, tak jestli by wifi router byl vůbec k něčemu? Neorientuji se a nezáleží mi na tom , zda by byl přípoj mobilní či pevný. Děkuji za odpovědi
Jana
Doporučuji s vestavěným 3G modemem, ať nemusíte s sebou tahat na kabelu ještě USB modem, který vám bude věčně zavazet (na což byste přišla po pár dnech sama).
Nebo je možnost v mobilu vytvořit WiFi síť s nasdíleným internetem a tabletem se připojit, ale docela to vybíjí baterku v mobilu.
Díky, co prosím znamená vytvořit wifi v mobilu a nasdílet internet, co by to obnášelo,ale asi by to bylo složitější...?
Jsem technicky negramotná...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.