Nejste přihlášen/a.
čau, na starší počítač jsem nainstaloval okna Visty. Ale k problému v pc byla přídavná zvukovka CT4830 Sound master, a stalo se to že na tuto zvukovku to automaticky nenainstalovalo a že tam je nějaká integrovaná to už počítač neřeší. Takže teď nemám nainstalovanou asi ani jednu zvukovku. a na tu přídavnou se mi nedaří najít ovladač. Zkoušel jsem jí i vymontovat ale prostě pořád je zvuková ikona přeškrtnutá že to neni nainstalovaný. Snesu i kritiku ale raději bych rady jak to udělat :D díky
Tak si ten ovladač na tu integrovanou nainstaluj ručně, ne? Myslím, že ta externí vzhledem k jejímu věku (údajně 1998) ani nemá smysl.
doplněno 15.12.13 20:13:Když tu externí odpojíš, tak ji ještě odeber ve Správci zařízení a podívej se do BIOSu, jestli tam ta integrovaná někde není zakázána.
radši nechtěj vědět r.v. ostatních komponentů :D pokusim se to udělat jak píšeš ale jak si jí doinstaluju ručně? prosím nechci bejt za uplnýho trola protože ten počítač nemám doma ale budu ho dělat u "zákazníka" doma a kde to mám hledat v biosu? tam by jí to nemělo zakázat ne?
No jak asi - najdeš si na internetu (nejspíš na webu výrobce) vhodný ovladač a nainstaluješ ho. A jestli tomu nerozumíš, tak ten BIOS radši nech být.
tak nejsem v tom uplnej panic. Ale nikdy jsem to nezkoumal do hloubky. Když budeš tak hodnej a napíšeš mi pod čim to v biosu hledat tak to najdu a na desku jsem koukal a jediný co na ní bylo napsaný tak jenom X8 žádnej název desky jsem nenašel. Nějaká NONAME :D neexistuje nějakej program jak to identifikovat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.