Nejste přihlášen/a.
Prosím, tak ve Windows XP mám 2 Gb ram, pomůže mi přidat další 2 Giga? Je to otázka asi 800 Kč. Stojí to za to?
Dík
Nevidím v tom smysl. XP na 2GB RAM umí běhat nádherně svižně. Pokud má ale uživatel systém zabordelený (u XP bohužel otázka chvilky), nepomůže ani seberychlejší a větší paměť.
To je jeden z důvodů, proč jsem přešel na WIN7. Na čistém systému je rychlost s 2GB srovnatelná s XP (možná trošku horší), ale po roce používání, kdy XP bylo zasekané cosi zralé na reinstal, tak 7mičky jedou stále v pohodě.
Možná už si dávaš na zasviňování víc pozor. :0) Jinak samozřejmě pokud to není nějaký hodně starší počítač, tak to není špatná změna, ale někdy prostě bez problémů jedou jen XPčka a Win7 se nechtějí chytat,. To je bohužel případ i mojeho počítače. Ale jinak souhlasím, že 2GB RAM jsou už hodně dobré pro XP.
XP stejne neumi pouzit pamet nad 3GB, takze ten posledni GB zustane nevyuzity.
Na co potrebujes takove pameti?
Musím vás opravit. To neumí jen 32-bit verze, ale existuje i 64-bitová verze systému XP. Ovšem jaký má tazatel je otázkou.
Ruku nahoru kdo ma 64bit XP. Nikdo? Presne to jsem si myslel
V tom odkazu, co jsem poslal, se jasne pise, ze limit pro 64bit XP je 128GB RAM (je zapotrebi samozrejme procesor s PAE).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.