Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zabavne PC viry?

Od: syky* odpovědí: 7 změna:

Ahoj,neznáte někdo nějakou funkční stránku kde jsou ke stažení takové ty záškodnické sranda viry,co vám například při každém zapnutí přesunuli vše z plochy do koše, 30xotevřeli cd romku apod? Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mowla*
hodnocení

0x

Od doby, kdy jsem kolegovi jemně zeditoval command (nefungoval Ctrl+C, Break ani Ctrl+Alt+Del) a do autoexecu přidal volání softíku, který poměrně přesně simuloval formátování HDD (samozřejmě bez zápisu na disk) a on málem chytil infarkt (měl tam pár týdnů práce bez pořádné zálohy), ani takový srandičky nepovažuju za moc veselé...

*uf*

doplněno 15.11.12 23:22:

To Naihonn: No - a co myslíš, že říkal on? *haha**uf*

naihonn*

To se nedivím. Být jím, tak bych za tohle asi vesele a zábavně vraždil. *smich*

syky*
hodnocení

Vite,ono bude taky dost zalezet na tom komu a co provedete.. Je neco jineho,kdyz mate kazde rano obnovit vsechny polozky z kose na plochu,nebo jestli mate v "ohrozeni" nekolika tydenni praci.. Sranda zkratka musi bejt.. :D

hop®

Určitě záleží na použití podobných "srandiček"!

Před dlouhou dobou jsem se staral o docela důležitou ppočítačovou síť jednotliví správci poboček měli povinnost pravidelně zálohovat data - samozřejmě na to kašlali. Nestačily pohrůžky sankcemi v případě ztráty dat, nefungovaly ani symbolické pokuty za nesplnění povinnosti zálohovat - na větší sankce jsem neměl pravomoc...

Stačil jeden podobný "srandavir", který jsem tam poslal s instalací nového SW (internet tenkrát ještě běžně nefungoval), který několik důležitých souborů "jen" přejmenoval, bylo to docela dobry vazny varovani...

hodnocení

0x

Tady by nějaké měly být. komik.cz/...

rasken
hodnocení

0x

No, mám někde uloženej prográmek, co v určitém intervalu zobrazuje chyby Windows s rádoby vtipnými hláškami...

Můžu poslat...

abc*
hodnocení

0x

uloz.to/... zde je jakýsi sranda vir.

Jenom upozorním:Dobře si promyslete,komu vir pošlete,či stáhnete do PC.Pokud by se to stalo např. šéfovi v kanceláří,mohli byste dostat i padáka!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]