Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hellspy, stahování

Od: petr01 odpovědí: 14 změna:

Dobrý den, nevíte prosím, jestli je možné stahovat z hellspy.cz bez registrace, když pošlu sms v ceně 99 Kč? Děkuji za odpověď.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jamamba*
hodnocení

2x

Dobrý den,

registrace obnáší zadání jakékoli přezdívky, hesla, které si vymyslíte a e-mailovoé adresy, žádné svoje další osobní údaje nezadávate a e-mailovou adresu si uděláte novou za cca 5 minut...Jestli jste ochoten zadat svoje telefonní číslo pro prémiovou sms (pokud ten telefon je Váš...), nevidím důvod k rozpakům z registrace.

Taky v životě nepochopím čeho se ti lidi bojí, snad nějakýho zneužití dat (žádný r.č.apod tam nezadávaj) tak nevím ...

kangaroo*
hodnocení

1x

Co je na Hellspy tak super materiál, že se to nedá dohledat na jiných uložištích a zadarmo :)

doplněno 15.12.13 14:04:

A raději ty peníze vrazim do nákupu většího disku :)

hodnocení

0x
A netrvala by ta registrace stejně dlouho, jako jste psal tenhle dotaz?
petr01
hodnocení

Nechci se registrovat.

ono to snad někde jde bez registrace? upřímně nechápu k čemu by se připsal ten kredit, jak by jste ho vybíral? tak možná nějaké jednorázové stažení ale to jsem nikde neviděl..

"Nechci se rigistrovat" - tak zapomeňte že něco od tama stáhnete. Matně si pamatuju že na každej soubor potřebujete určitý počet kreditů. To je u toho souboru psaný. Po registraci vám dojde na mobil kód kterej zadáte a stahujete. Ale když se nechcete registrovat, musíte zkusit nějakou P2P.

Vysvětlete mi prosím proč se nechcete registrovat!?

hodnocení

0x

Bez registrace to tam nejdu. Musíte zaslat tu SMS za 99 kč aby ste moh stahovat.

petr01
hodnocení

No právě po odeslání té sms mi zpětně příjde kód, který tam zadám, a pak by to mělo jít bez registrace. Myslel jsem si, že bych ten kód mohl zadávat při stahování, tak dlouho, dokud by z něj kredit nebyl vyčerpán.

I když vám ten kód přijde tak bez tý registrace to asi nepůjde. Tak se registrujte. Vždyť můžete po stažení na tom hellspy zrušit účet. Ale nevím proč to řešíte.

foo*
hodnocení

0x

zkuste uloz.to je tam stahování zdarma a je tam víc věcí jak na hellu

JJ. To je fakt. I když jednou jsem něco hledal (na ulož to a pod.) ale našel jsem to jen na hell. Tak sem byl nucen se registrovat a zaplatit.

ludvikgrosman
hodnocení

0x

Mám na Helspy pořád dost kreditů a stejně se tam nedostanu. Tak asi máme stejný problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma hellspy

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]