Nejste přihlášen/a.
Potřeboval bych poradit jak se dostanu k nastavení bootu u Win 8 na notebooku.
Je tam nějakej boot manager ale, strká mne to do nějakýho biosu.ale tam to nejde nastavit.
Je na to nějaká kl.zkratka?Je na to nějakej postup?Jak při startu nebo to jde ze systému?
Nepodařilo se mi ani vygenerovat boot manager v systému.Šílený systém.Děkuji.
Potřebuji nastavit boot z USB nebo CD ROM, ale bootuje to jenom z disku a nevim jak
to konfigurovat,nebo jak se dostat do nějakého menu kde to jde nastavit.Tohle asi
nepomůže.
aha
takze DEL nebo ESC pri startu PC, mackat tak asi s frekvenci 2xza vterinu, az se objevi moznost vstupu do Biosu.
Tam podle typu Biosu je stranka nebo v menu polozka Boot Sequence apod. no a tam potom poradi bootovani
1. Stiskněte klávesu Windows + C, nebo přejeďte od pravého okraje obrazovky.
2. Klikněte na nastavení.
3. Klikněte na Změnit nastavení počítače.
4. V Nastavení počítače vyberte Obecné.
5. Ve spouštění s upřesněným klepněte na tlačítko Restartovat teď.
Systém se restartuje a zobrazí boot Windows 8 menu.
Rozumim to je bez problému.Je tam ale plno položek na obnovení systému.Primárně To hlásí/ukončit a pokračovat nebo odstranit potíže nebo vypnout/ Takže jsem dal odstranit potíže a potom upřesnit možnosti.Nic jsem tam na boot nenašel.Jak tedy dál to
nevim.Umožńuje to vůbec OEM systém?To je uplně šílený co dovedou vymyslet.To musí mít každý IQ 150 aby to nastavil.
Použít zařízení tam vůbec nemám.Mám tam jenom ty ostatní položky jako/ pokračovat/odstranit potíže/vypnout počítač/
nic jinýho!.Neni to nějaká ochrana OEM že to tam neni.Secure boot jsem vypnul.Prostě to tam neni nikde.Tomu
opravdu nerozumim.Co s tim krámem?.Nemužu bootovat z ničeho.Jenom z disku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.