Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows Movie Maker

Od: stepka odpovědí: 8 změna:

Chtěla bych se zeptat jak ve Movie Makeru můžu vystřihnout kus videa? Chtěla bych z youTube použát kus videa a někdo mi říkla, že to nějak jde. Prosím jal?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jofa*
hodnocení

0x

V náhledu videa máte pod obrazem- rozdělit klip. CTRL+L. Najdete misto které chcete rozdělit a provedete .

doplněno 12.01.14 10:54:

Vyberete úsek který chcete odstranit a znovu rozdělíte. Část kterou chcete dodstranit- dáte vyjmout, smazat.

stepka
hodnocení

ale já bych chtěla vystříhnout kus videa z youTube

jofa*

Tak to fakt nevím.Vím jen, jak se to dělá v programu Mov. Maker. Vložit video do video stopy a tam vystříhat.

Je vcelku jedno, odkud to video je. Musíš ho mít v počítači, vložíš do programu a zpracuješ. WMM nepoužívám, tak ti to konkrétně nepovím jak na to, ale to tu již zaznělo.

stepka
hodnocení

jenže já ho právě v počítači uložený nemám *plac*

stahnout video do PC, třeba v prgr. ( Flvto Youtube Downloader) a pak třeba v prgr.(FormatFactory) ořezat jak chcete a nastavit kvalitu jak chcete apod. :)

WMMaker používám jen na "spojení" videí co mám v compu a pak na různé jednoduché vkládání efektů,hudby apod.

stepka
12.01.14 12:32
hodnocení

jofa*

Stáhnout do pc a vložit do Mov.M ve formátu který podporuje. Na další není čas, vařím oběd. Snad někdo poradí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]