Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, je tu dotaz na zamykací obrazovku ve windows 8, totiž když nastavím obrázek zamykací obrazovky a uzamknu počítač, tak je to v pořádku (objeví se obrázek, který jsem nastavil), ale ví někdo když se odhlásím z účtu, proč mi to hází úplně jiný obrázek, než který jsem si nastavil? Zkoušel jsem hledat v nastavení nikde jsem to nenašel, prosím, poraďte děkuji mnohokrát.
Na co si vlastne stezujes? Zamykani PC (resp. Windows), kdyz je na nem prihlasen uzivatel a screensaver, kdyz na pocitaci neni nikdo prihlasen, jsou 2 ruzne veci. Ty jsi si nastavit obrazek v "Zamykani PC", tak proc se divis, ze screensaver je porad ten puvodni?
Zamykani PC uzivatelem je veci uzivatele, protoze ten na tom PC v tu chvili pracuje. Setreni obrazovky (screensaver) nebo zobrazovani toho, co Windows (PC) zobrazuje, kdyz na nem zadny uzivatel nepracuje (tzn. nikdo neni prihlaseny), je veci Administratora toho systemu (pocitace), co tam nastavi.
Pozn.: Predpokladam, ze ten obrazek, kdyz jsi odhlasen, je screensaver.
Abych tedy odpovedel polopaticky: hledej v nastaveni screensaveru (setrice obrazovky) nebo nastaveni pozadi prihlasovaci obrazovky.
Predpokladal bych, ze pro oboji musis mit prava Administratora.
luke, ale tady o spořiči nepadlo ani slovo. Tady je řeč o pozadí uzamykací/přihlašovací obrazovky.
Když je přihlášen a jen zamkne účet, obrázek tam má ten, který si nastavil. Když se ale odhlásí, obrázek se změní.
Tohle chování je logické, protože každý si může nastavit pro svůj účet vlastní obrázek a když nikdo přihlášen není, obrázek je "defaultní". Tazatel se tedy ptá, jak si může změnit i tento výchozí obrázek, což asi v nastavení osobního účtu nebude... A stále je řeč jen o pozadí "uzamykací/přihlašovací" obrazovky, o ničem jiném
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.