Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televize do notbuku

Od: jarda897 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Potřebuji nainstalovat televizi do notbuku. Jak to udělat jaké jsou možnosti s příjmem programu? Jak je to s cenami? Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Nejspíš USB TV tuner a pak přijímat DVB-T vysílání podle místních podmínek - bez jakéhokoli poplatku. Na internetové TV vysílání bych moc nespoléhal.

kangaroo*
hodnocení

0x

Kupte si USB DVB-T tuner. Tuner bych vybíral podle aktuálního výkonu notebooku. Jestli máte nový výkonný notebook, tak vybírejte USB tuner od Aver s podporou HDTV. Pokud máte starší notebook berte i klidně USB tuner za 200Kř. Mám USB tuner za 200Kč už 5let a úplně stačí + dokoupil jsem si multimediální ovladač a ovládání notebook je úplně někde jine v kombinaci s XBMC či Windows Media Center.

tv-tunery.heureka.cz/...

kangaroo*
hodnocení

0x

Pokud chcete přijímat zahraniční placený TV kanály zadarmo a máte dostatečně rychlý Internet, tak doporučuji instalaci XBMC + pluginu NAVI X a máte skoro všechny zahraniční sportovní,hudební,filmový,XXX, ... kanály a zadarmo + DVB-T USB tuner na CZ knály a máte slušné řešení za málo peněz hodně muziky :)

joke*
hodnocení

0x

Můj kolega je spokojený s AVER Media TV Volar HD PRO model A 835. Ne netu seženete do 600 Kč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]