Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zkusím jen odhadnout, že máte spuštěné asi dva nebo více antivirů zároveň.
Pokud by to byla pravda, tak tyto programy silně zpomalují PC, proto se používá vždy jeden. Viděl bych to na zaplnění paměti RAM nebo přetížení grafiky a zatuhnutí systému.
Může to dělat i jiný spuštěný program, který je na paměť náročný. Zdravím!
doplněno 14.12.13 10:05:Můžete použít i program viz odkaz a tomu PC trochu odlehčit a vyčistit vše nepotřebné.
doplněno 14.12.13 11:10:eliska - možná byl počáteční problém jinde, ale nyní jste to jen zhoršila. Takže, vše nepotřebné odinstalovat nebo vypnout (některé programy běží na pozadí, tak jsou stále v RAM) a potom se uvidí. A zkuste tu radu, jak píše kolega - třeba to odinstalujete najednou.
Předevčírem jsem stejný problém řešil na Sony Vaio s W8. Jak píše kolega,problém byl opravdu ve více nainstalovaných programech (antivir,spyware,čistící programy atd.) Na Sony Vaio bylo tlačítko "asist" vedle tlačítka napájení,kdy jsem přes něj udělal částečnou obnovu systému. Všechny nainstalované programy zmyzely ... složky typu fotek,office zůstaly a problém byl pryč. pak další cca den zabrala instalace aktualizací a bylo
Pokud máte W8, doporučuji stejný postup ... Udělat částečnou obnovu systému,případně nainstalovat pouze antivirový program bez jakýhkoli dalších čistících (Advanced System care,CCleaner,Spybod atd.).
Děkuji za odpověď. Mám win7, ale zkusím pomazat ty prográmky na čištění. Ale právě mě zaráží že před tím než problém začal tak jsem měla v PC jeden antivi + max. ten ccleaner.
Pokud máte W7, i tak bude nejrychlejším řešením udělat zálohu všeho,oč nechcete přijít a systém kompletně přeinstalovat než hledat konkrétní problém . Budete tak mít jistotu,že v systému není nic,co by ho případně zpomalovalo a pokud bude problém přetrvávat i po přeinstalaci,hledal bych dále
Pokud není zapotřebí častěji,dělám kompletní přeinstalaci systému vždy 1x za rok.
Dobře děkuji, stáhnuto. A chci se ještě zeptat zda-li to jde provádět v nouzovém režimu, a screen stačí toho summary?
Nějak to blbne, zkus to spustit ještě jednou a ručně zadat "Spustit jako správce" (v kontextové nabídce (po kliknutí pravým tlačítkem na tu ikonu)) a vypnout antivir.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.