Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Nainstalovala jsem si program Avira Antivirus a kvůli němu se mi "podělal" celý internet tim způsobem, že mm ted místo vyhledávacího políčka google vyhledávací pole "Ask"... To samé se mi stalo s domovskou stránkou, která bývala taky google, ale ted je to ten Ask... Takové červené kolečko a v něm bílý nápis Ask.
Netrvám na domovské stránce google, jen mi prosím poraď te, jak nastavit nějakou jinou domovskou stránku a jak změnit ten search box na google (to samé jako byl dřív někdy problém s tím Bingem, který nahrazoval google v tom search boxu :D ), děkuju moc!
Odinstaluj ASK toolbar. A příště při instalaci čehokoliv pečlivě čti všechna okna co se ti kde nabízí, co je kde zafajfkovaný atd. Internet se ti rozhodil právě instalací ASK, která je asi u instalace Aviry. Kdybys četla co instaluješ, zrušíš při instalaci zatržítko na instalaci ASK a nebyly by žádný problémy.
děkuju jinak, tam nic takovýho k přečtení opravdu nebylo, já vždycky všechno čtu pečlivě... Jen tam bylo na výběr buď ruční nebo automatická instalace, tak jsem dala tu automatickou, protože nejsem expert přes počítače :D (asi je to vidět)
Ale děkuju moc, hned to udělám
Tak příště dej tu ruční instalaci, neboj se, že bys něco zvojtila. Tam bys pak i viděla tu nabídku na instalaci ASK. Ale ono nejde jen o ASK, je fůra jiných programů, který se instalují spolu s jinýmy.
dobře, budu se tím řídit :D hele, ted jsem odinstalovala ask toolbar, dokonce jsem pak i restartovala počítač, přesně jak to po mě chtělo, ale v tom internetu ho pořád mám, co teď?
Jolie, ptáš se sice na něco jiného, ale má odpověď se ti může hodit do budoucna:
Za problém s tollbarem Ask nemůže Avira. Ta jen nabídla možnost instalace, kterou jsi pravděpodbně jenom automaticky odklikala. (Nesledovala´s průběh instalace a neodškrtla políčko u nabídky/nabídek.)
Dej si na toto při instalaci nového SW do PC pozor, instalaci těžko odstranitelného SW nabízí čím dál více programů. Ohlídání instalace zabere méně času, než pozdější snahy o odinstalaci nechtěného SW.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.