Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Po přeformátování počítače nefunguje záznam na CD. V programu NERO si připravím vše, jak má být, vložím CD do mechaniky a při pokynu "Vypálit" se ihned na Neru objeví sdělení "Neodpovídá". Při tom se dost ošklivě zabloguje PC. Samotná Mechanika je v pořádku(přezkoušena) a v režimu "Přehrávání" pracuje normálně.
Díky za každou radu.
Za zkoušku to určitě stojí:
Typické chybové hlášky při výskytu tohoto problému jsou:
Dá se s tím vůbec něco dělat?
Tento problém se může objevit po instalaci nebo přeinstalaci programu na vypalování, případně instalaci Vista Service Packu. To, že se projevuje i v jiných systémech nainstalovaných na pc je způsobeno softwarovým ovládáním hardwaru, které je často používáno zejména na noteboocích _ podobně se používá k zapínání/vypínání wifi nebo bluetooth.
Tuto chybu můžete vyřešit následujícím způsobem:
Pokud tato utilita váš problém nevyřeší, je možné že je problém jinde a opravdu se jedná o hardwarové poškození mechaniky nebo jinou závadu. Pozornost také můžete věnovat stránce nápovědy popisující toto chování.
Díky za podrobnou radu. Musím však doplnit, že jsem poučený laik a tak některým odborným výrazům moc nerozumím. Zkoušel jsem Fix, ale odpověděl mi toto:"Nástroj Microsoft Fix nelze použít ve vašem operačním systému nebo verzi aplikace". Ještě doplňuji, že před úpravou PC (když mi vše fungovalo), jsem používal operační systém XP a nyní 7. Nemůže to souviset? Díky
Dobrý den, ještě zkuste jiný vypalovací program, jestli není problém v aplikaci NERO. Zdravím!
Nero jiz sice delsi dobu nepouzivam, tak ani nevim jestli v nove verzi se to udrzelo, ale; Byl tam ToolKit, ktery proveril krome schopnosti vypalovat ruzne typy disku i spravnost ovladacu a moznost prejit na Nero radice namisto Windows drivers. Pokud to tam je a i kdyby to hlasilo, ze stavajici jsou OK, tak bych to prepnul cvicne na ty druhe
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.