Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Síťová tiskárna komunikuje ale netiskne

Od: nagymaros odpovědí: 1 změna:
Zdravím, potřeboval bych poradit s tiskárnou Epson WP-4015. Po nainstalování tiskárna tiskla normálně. Po prvním restartu počítače (od instalace) netiskne. Přitom ale s počítačem komunikuje (hlásí nízký stav inkoustu). Zkoušel jsem tiskárnu odinstalovat a znovu nainstalovat ale nepomohlo to. Pouze když jsem vrátil počítač do stavu před první instalací (bod obnovy) a potom znovu nainstaloval, tiskárna poslušně tiskla. Bohužel až do restartu. Tiskárna je síťová a v práci máme celkem 7 počítačů. Všechny tisknou v pohodě, jen já ne. Druhá tiskárna a ploter u mně fungují v pohodě. Mám Win XP, antivir Avast, firewall Windows (ten jsem zkoušel vypnout, ale nic). Poradíte někdo co s tím?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

horak*
hodnocení

0x

zkusil bych se podivat, je-li tam tato moznost, vypnout oboustrannou komunikaci, eventualne zmenil v nastaveni typ tisku a radic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]