Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, server youtube jde ke dnu a proto hledám jiný, co nejvíce podobný tomuto. Díky !
Daily Motion. Je starší než Youtube a k uživatelům se chová dobře. Napovídání (echo) k tagům vymysleli oni, Dailymotion, ne Youtube. Je to rovnocenný videoserver. Takže doporučuji. Jestli si pamatujete starý Youtube, kdy to fungovalo jako seznamka? Mohli jste vyplnit kolonku v profilu Koho hledáte. Pak to zrušili a uživatelské rozhraní se vylepšovalo. To byly zlaté časy Youtube. Novým vzhledem (layout) hodně pokazili, s tím nutným propojením s Google+ zabili. Ubývá komentářů, mnoho lidí si rozmyslí, jestli otevírat nové účty kvůli komentu. dailymotion.com/...
doplněno 30.12.13 01:23:
Čau, zrejme sa ti na YouTube nepáčia reklamy čo?
no alternatív je ale nenájdeš tam taký istý obsah.. napríklad http://mojevideo.sk
Možná byste se mohl trošku probrat...
Google koupil YouTube už v říjnu 2006. Autorská práva dodržuje už léta... i když mu to v tom množství videí občas trvá, než nějaké video zablokuje. A i když se mi párkrát stalo, že video co jsem měl v některém seznamu je blokované, nikdy jsem neměl potíž najít jej znovu.
Nevím co Vám vadí na propojení s G+... od Google je to logický krok, že svoje služby sdružuje do jedné. Facebook to dělá taky. Krom toho Vás přece nikdo nenutí, abyste byl na G+, YouTube funguje i bez něj.
Jestli myslíte, že najdete lepší alternativu, tak jen směle do toho. Jak psal kolega, žádný z videoportálů nesahá YouTube ani po kotníky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.