Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aktivni pred nekolika dny na fb chatu

Od: janulka1235 odpovědí: 9 změna:
Ahoj, co znamena, kdyz u nekoho je na chatu napr. aktivni pred 2 dny, za chvili ho vidim normalne online a pak to zase skoci na aktivni pred 2 dny? Proc to tu aktivitu nezaznamenava?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

asi nebyl aktivní, tedy že si s nikým nepsal. Být "online" asi fb nebere jako aktivitu. Teda aspoň bych to tak chápal.

No, a nebo tam mají někde chybu :)

janulka1235
hodnocení

Ja myslim, ze fb bere jako aktivitu uz jen to, ze tam vlezete. Tim to asi nebude.
ben®

Dobrý den, zkuste smazat cookies v prohlížeči a tu stránku znovu načtěte. Možná se to potom již změní. Zdravím!

doplněno 12.12.13 21:04:

janulka1235 - tak to nevím a ani to nemohu vyzkoušet, protože FCB nemám.

janulka1235
hodnocení

Smazala jsem a porad to same.

checker
hodnocení

0x

Mám dojem, že to znamená před jakou dobou byl online přes mobil. Mám to tak i vyzkoušeno. Akorát mě to píše pouze do dvou hodin, pak ten časový údaj zmiznee.

janulka1235
hodnocení

Ze by to teda znamenalo, ze je online pres pocitac?
checker

Nejsem si 100% jist... musel by to tu ještě někdo potvrdit...

levlef*
hodnocení

0x

Ahoj,

vetsinou to opravdu znamena, kdy danpou aplikaci naposledy aktivne pouzival. U FB je to casto navazane prave na mobil, pze pres pocitac se to objevuje v soukromych zpravach, kdezto mobil to predelava do messengeru. Kazdopadne nejen u FB? ale i u Viberu, Whats App apod - nejde o to zda je prihlasen a "visi online", ale o to, kdy danou aplikaci pouzil.

tedy, kdy naposledy psal - vyuzil appku.

(treba whats app to hlasi vzdy "naposledy akctivni 16.12. 10:53" treba. Takze vim, ze naposledy si en clovek aktivne dopisoval v tu dobu. Pka uz byl proste jen online, ale s nikym si nepsal.

janulka1235
U viberu mam u vsech vzdycky online, to by tam museli byt furt a nejsou :) Staci podle me, ze tu appku maji nainstalovanou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]