Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěl bych se zeptat, přeinstaloval sem přítelkyni notebook, a nejde se jí přihlasit k wifi, roouther má přimo ve svém pokoji, rad bych se zeptal co stím mám dělat , je to dosti duležitý, pač potřebuje nootebook do školy samozřejmně i s tím aby se jí šlo připojit k wifi, už jsem parkárat přeinstaloval nootebok a nikdy se mi nestalo že by se nešlo nebo nevyhledalo sitě wifi děkuji mnohokrát! Budu rad za stručnou rychlou odpoved Diky
To je právě ten problém krabice od ntb je davno ale davno pryč a žadný zaruční list nebo takhle není k dispozici momentálně:/ nevím jak to mám zjistiti vím pouze že je to Acer TravleMate ale dál bohužel :/ nevim si rady, myslite že by pomohl "speccy"?
Co znamená nejspíš nejsou? To snad ve správci vidíš. Nepíšeš, jaký je to NB, jaký OS, nic.
Ono by to asi chtělo stáhnout ovladače nejen na WiFi, ale i na jiný věci, tudíž by bylo nejlepší navštívit stránky výrobce notasu a vše postahovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.