Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde se připojit k wifi

Od: puc odpovědí: 8 změna:

Dobrý den chtěl bych se zeptat, přeinstaloval sem přítelkyni notebook, a nejde se jí přihlasit k wifi, roouther má přimo ve svém pokoji, rad bych se zeptal co stím mám dělat , je to dosti duležitý, pač potřebuje nootebook do školy samozřejmně i s tím aby se jí šlo připojit k wifi, už jsem parkárat přeinstaloval nootebok a nikdy se mi nestalo že by se nešlo nebo nevyhledalo sitě wifi děkuji mnohokrát! Budu rad za stručnou rychlou odpoved Diky:)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ovladače na WiFi jsou nainstalovaný?

puc
hodnocení

Ne práve že nejspíš nejsou, koukám ted na net, a vubec nevim jakej mám stahnout :/

neo4440

Napiš název notebooku.

puc
hodnocení

To je právě ten problém krabice od ntb je davno ale davno pryč a žadný zaruční list nebo takhle není k dispozici momentálně:/ nevím jak to mám zjistiti vím pouze že je to Acer TravleMate ale dál bohužel :/ nevim si rady, myslite že by pomohl "speccy"?

Někde na spodku by mohl být štítek a tam by se jistě dal typ vyčíst.

ladinpraha*

Co znamená nejspíš nejsou? To snad ve správci vidíš. Nepíšeš, jaký je to NB, jaký OS, nic.

Ono by to asi chtělo stáhnout ovladače nejen na WiFi, ale i na jiný věci, tudíž by bylo nejlepší navštívit stránky výrobce notasu a vše postahovat.

puc
hodnocení

Acer TravleMate 5742series

TravleMate 5742Z-P613G32Mnss

Takhle je to tam napsaný? najdeš mi prosím stranku stema ovladačema at to mužu postahovat prosím?:/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]