Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chci si kupovat tento počítač a chtěl jsem se zeptat jestli by jste mi mohli poradit nějakou co nejlevnější bednu do které by to šlo naskládat místo té zbytečně drahé co tam je děkuji
Mohl by jste mi prosím poslat odkaz na tu grafickou kartu co jste zmínil? že je levnější a výkonem lepší než ta co tam mám
Ta grafika se mi zdá až moc zbytečně drahá. Za cca do 6000Kč se určite koupí nová a přibližně stejného výkonu. Tahle grafika je zbytečně vyhozené prachy klidně i po Vánocích co měsíc to -2litry z ceny dolů Kamarád hraje hodně hry, ale grafiku přes 10litrů by nekoupil, protože ví, že je lepší střední grafick karta a obměnovat karty třeba každý 2-4měsíce za +/- rozdílu 1000Kč než koupit grafiku za 12000Kč a mít cenu přes noc za 6000Kč
Navíc, když už chceš takový drahý a výkonný komp, tak si už kup SSD disk.
S tím obměňováním GPU každý 4 měsíce slyším poprvé a podle mě to je totální blbost. Před 1,5 rokem jsem si postavil PC a dal tam grafiku za 4500kč(z czc) a dneska si ještě pořád zahraju assasin creed 4 na full HD plné detaily bez lagů. Buďto nakupuje někde na alze nebo kde to mají hodně předražený, nebo kupuje špatný karty za vysoký ceny.
On to děá, že si koupil kartu do 3000Kč a pak to průběžně výhodně měnil až se dostal na 2x lepší karty za vyšší cenu. Něco podobné jako dělají auto fanoušci. On zase koupil na začátku PC mašinu za 15000Kč a obrazně od té doby nedal paníze navíc a jen výhodně prodával a nakupuje a má doma pořád nadprůměrnou herní sestavu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.