Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nový počítač - jakou skříň?

Od: troll22222* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den chci si kupovat tento počítač a chtěl jsem se zeptat jestli by jste mi mohli poradit nějakou co nejlevnější bednu do které by to šlo naskládat místo té zbytečně drahé co tam je :) děkuji :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Skříň nechte za tu cenu je perfektní, lepší než plečky za 1000kč (vím o čem mluvím). Sestava je dobrá, jenom bych vyměnil předraženou GTX780 za R9 280x - cena do 7500kč a výkon o něco větší než GTX780.doplněno 11.12.13 22:18: Ještě dodám, jak píše kangaroo kdybyste chtěl ssd, tak místo něho koupit HDD velociraptor. VR + Spolehlivý + Rychlejší než klasická plotna + Dlouhá záruka + Jistota - dlouho na trhu - Pomalejší než SSD SSD + Rychlejší než VR - Poruchové - Může zdechnout kdykoliv a jen tak - čau - Špatný poměr cena / kapacita
troll22222*
hodnocení

Mohl by jste mi prosím poslat odkaz na tu grafickou kartu co jste zmínil? že je levnější a výkonem lepší než ta co tam mám

Doporučuji tuto: czc.cz/...

ale na skladě to budou mít až po novým roce...

kangaroo*

U VR jsi zapoměl dodat, že ne náhodou se jim říká Raptoři za ten zvukový projev :)

11.12.13 20:01
hodnocení

0x

jaký?

troll22222*
hodnocení

omlouván se... tento :) czc.cz/...

kangaroo*
hodnocení

0x

Ta grafika se mi zdá až moc zbytečně drahá. Za cca do 6000Kč se určite koupí nová a přibližně stejného výkonu. Tahle grafika je zbytečně vyhozené prachy klidně i po Vánocích co měsíc to -2litry z ceny dolů :) Kamarád hraje hodně hry, ale grafiku přes 10litrů by nekoupil, protože ví, že je lepší střední grafick karta a obměnovat karty třeba každý 2-4měsíce za +/- rozdílu 1000Kč než koupit grafiku za 12000Kč a mít cenu přes noc za 6000Kč :)

doplněno 11.12.13 21:20:

Navíc, když už chceš takový drahý a výkonný komp, tak si už kup SSD disk.

S tím obměňováním GPU každý 4 měsíce slyším poprvé a podle mě to je totální blbost. Před 1,5 rokem jsem si postavil PC a dal tam grafiku za 4500kč(z czc) a dneska si ještě pořád zahraju assasin creed 4 na full HD plné detaily bez lagů. Buďto nakupuje někde na alze nebo kde to mají hodně předražený, nebo kupuje špatný karty za vysoký ceny.

kangaroo*

On to děá, že si koupil kartu do 3000Kč a pak to průběžně výhodně měnil až se dostal na 2x lepší karty za vyšší cenu. Něco podobné jako dělají auto fanoušci. On zase koupil na začátku PC mašinu za 15000Kč a obrazně od té doby nedal paníze navíc a jen výhodně prodával a nakupuje a má doma pořád nadprůměrnou herní sestavu :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]