Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám menší problém s prohlížečem,který vždy z ničeho nic přestane fungovat,konkrétně jde o CHROME,ale vada není jen na prohlížeči...
Normálně zapnu chrome ze začátku všechno OK,následně ,když chci otevřít nový panel a chci načíst další stránku,tak to vůbec nejde... Tak zkusím mozillu,která se spouští samozřejmě minutu což je oproti minulu desetinásobek,poté vše jde po celou dobu.PC jsem zkoušel restartovat,ale nešlo to ,prostě mi to zamrzlo,tak mi nezbývalo nic jiného,než vypnutí na bedně,ale po následném zapnutí se nic nestalo,událost se neustále opakuje.Zkoušel jsem projet C-cleanerem PC ale nepomohlo...
V pc se skoro nevyznám,proto se obracím na Vás.Jde snad o nějaký vir?systém mám Xp profesionál,anti-vir AVAST. další potřebné info kdyžtak doplním,Díky.
Žádný ccleaner vám nepomůže. Vypněte antivir a vyzkoušejte zda to nepomůže. Špatně nastavený bezpečnostní program může dost spomalit počítač. Proskenujte systém zda nemáte v pc nějaký vir.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.