Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohu tyhle programy odinstalovat?

Od: lentilka1 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,
stahoval jsem si do PC vývojářské aplikace pro WP7. Nyní jsem se je z důvodu nového WP8 rozhodl odinstalovat a vývojářské aplikace přeinstalovat na lepší počítač. Má otázka tedy zní: jsou tyhle programy součástí vývojářských aplikací a mohu je odinstalovat? Jde mi o to, aby se něco nestalo s PC. Jedná se o programy: Microsoft .NET Framework 4 Client Profile, Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable x86 9.0.30729.6161 Zabírají mi zbytečně místo a mám malý HDD (2 TB)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

1x

Nech je tam. Nejsou nutné, ale nějaké programy bez nich nefungují.

2 TB je MALÝ HDD?

lentilka*
hodnocení

Ano, pro mě to je málo, mám asi 100 GB hudby, stahuju hodně filmů a zkouším i to vyvíjení aplikací - prostě málo místa. A na hry PC nemám, mohu tedy ty programy odinstalovat? Mám lepší PC, tenhle používám jen jako úložiště dat (za měsíc nafotím 3 GB fotek), internet, skype a sledování filmů. Pokud to nic s PC neudělá, tak je odinstaluji. Mohu je odinstalovat bez poškození systému?

System Vam to neposkodi, jen jak bylo zmineno nepobezi nektere aplikace.

lentilka1
hodnocení

Díky za info. Já na tom starém PC používám jen Operu, Skype, Media Player, 7zip.

praivo*

Tak to ti to uvolněné místo vystačí max. na několik dní. Radši si vymaž nepotřebná data a/nebo kup další HDD.

lentilka1
hodnocení

Sice uvolním málo, ale aspoň něco. Pár fotek navíc se tam vejde. :)

hodnocení

0x

Pání malé 2TB...si hned připadám blbě...

Mě ten 128 GB disk naučil velice dobře šetřit data :D

Ale samozřejmě vše je v Cloudu na extr disku a v NASu...ale i tak 2 TB mám max v tom NASu ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]