Nejste přihlášen/a.
Zdravim Ja uz si fakt nevim rady jsem z toho zmatenej...pred rokem a pul jsem si koupil pocitac a od ty doby nekdy hazi modrou smrt nebo mi na par vterin zhasne monitor s hlaskou ze graficky ovladac prestal pracovat pritom muzu stahovat jakej chci...divny je ze to nekdy dela nekdy ne.Ted jsem preinstaloval windowsi a zase...hraju hru a hazi mi to modrou smrt pritom tyhle stary windowsi sem mel cca 4 mesice a za tu dobu se to nestalo ani ejdnou ! Kdyby to bylo ramkama nebo necim tak to prece hazi pravidelne a ne jen nekdy podle windowsu nebo co ja vim proc to dela...uz vazne nevim skusil sem vsechno nevite nekdo cim by to mohlo byt? Je to fakt divny
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
iz*
0x
Ani problém s RAM nemusí vést k pravidelnému výpadku. Než čekat 8 hodin na modrou smrt, to bych radši otestovala HDD. PC máte ještě v záruce - nechcete zkusit reklamovat?
Jaký systém (konkrétní Windows) používáte a při jaké hře se to děje?
doplněno 09.12.13 20:14:Zkusil jste hru kompletně odinstalovat (včetně odstranění záznamů z registru) a znovu nainstalovat?
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]