Zdravim Ja uz si fakt nevim rady jsem z toho zmatenej...pred rokem a pul jsem si koupil pocitac a od ty doby nekdy hazi modrou smrt nebo mi na par vterin zhasne monitor s hlaskou ze graficky ovladac prestal pracovat pritom muzu stahovat jakej chci...divny je ze to nekdy dela nekdy ne.Ted jsem preinstaloval windowsi a zase...hraju hru a hazi mi to modrou smrt pritom tyhle stary windowsi sem mel cca 4 mesice a za tu dobu se to nestalo ani ejdnou ! Kdyby to bylo ramkama nebo necim tak to prece hazi pravidelne a ne jen nekdy podle windowsu nebo co ja vim proc to dela...uz vazne nevim skusil sem vsechno nevite nekdo cim by to mohlo byt? Je to fakt divny
Mě to taky házelo modrou smrt(od začátku) na vině byl hdd. Stáhněte hd tune a dejte test, mělo by to trvat kolem 1hodiny. Já jsem tam měl vadný sektory, vyřešil to nákup nového hdd. Chtělo by to vyfotit co ta modrá smrt píše.
jsemcelyrozlice
Jojo vyzkousim mockrat dekuju za reakci urcite dam vedet,nejspis jeste dnes vecer po 8 hodine ! Bohuzel musim necekane na prescas tak se tu mejte
no, nejjednodušší bude asi opsat chybovou hlášku z modré smrti, pokud je to možný. nebo udělat foto. testovat hodinu disk, když nevím co způsobuje modrou smrt, je kontraproduktivní
Ani problém s RAM nemusí vést k pravidelnému výpadku. Než čekat 8 hodin na modrou smrt, to bych radši otestovala HDD. PC máte ještě v záruce - nechcete zkusit reklamovat?
Jaký systém (konkrétní Windows) používáte a při jaké hře se to děje?
doplněno 09.12.13 20:14:
Zkusil jste hru kompletně odinstalovat (včetně odstranění záznamů z registru) a znovu nainstalovat?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.