Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet explorer často padá

Od: fandus* odpovědí: 6 změna:

Poslední dobou se mi stává že při pokusu prohlížení některých stránek (stahuj.cz , mobile.de , yachtservice.cz ) stránka naběhne, ale jakmile najedu kurzorem do stránky oběví se hláška, že aplikaci iexplore.exe došlo k problemu a je třeba ji zavřít.

zpráva o chbě obsahuje toto: AppName: iexplore.exe, ModVer: 5.1.2600.3119 , AppVer: 6.0.2900.2180 , Offset: 00012a5b , ModName: kernel32.dll

Zkoušel jsem nainstalovat i novější verzi explorer7, ale dělá to stále. Ostatní stránky jdou normálně.

Nemáte někdo pls. radu?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

yurek*
hodnocení

0x
Použijte pro začátek nějaký lepší prohlížeč, než je IE. Třeba Firefox, Operu, Maxthon a podobně.

hodnocení

0x
Pokud je ještě nemáš, tak inainstalovat veškeré dostupné aktualizace pro IE. Dalším postupem může být opravná instalace systému či až kompletní reinstalace.
Použití alternativního prohlížeče je taktéž doporučuji.

lukyn1811*
hodnocení

0x
Musím souhlasit s tím, co tu psali ostatní - co jsem přešel na Firefox, tak nemám sebemenší problém(s IE to bylo pořád něco). Jen pro doplnění pár odkazů:
www.slunecnice.cz/sw/firefox/
www.slunecnice.cz/sw/opera-9/
www.slunecnice.cz/sw/netscape-9/
www.slunecnice.cz/sw/maxthon/
maxthon je"nádstavba"IE, bylo by zajímavé porovnat zda bude padat taky nebo bude stabilní :)
yurek*
Od verze 2.0 se dá vybrat, zda pojede na jádru IE, nebo Gecko. Taky jsem zvědavý, jestli bude padat.
hm, to jsem nevěděl, asi jej opráším. Byla by bomba kdyby v jednom okně jel jako IE a v druhém jako Firefox ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]