Zdravím, poslední dobou mi začal blbnout telefon, hlavně při stahování aplikací z Google play. Mám 250 MB volných na kartě a 30 MB v telefonu. Ale ikdyž stahuji aplikace, které se mi v pohodě vlezou do telefonu a na kartu, tak mi to napíše hlášku "Nedostatek místa v úložišti" Teď jsem např. stahoval doplňek k jedné aplikaci o velikosti 89 kb a tato hláška mi vyskočila zase. Nevíte někdo proč tomu tak je? Ono je to docela otravné a hlavně to omezuje když skoro každá druhá aplikace nejde kvůli tomuto stáhnout.
Pomůže přesunutí aplikací na SD, nebo root telefonu.
helmut
Na kartě mám skoro všechny aplikace a ty co tam nemám stejně nejdou přesunout. Ikony přesunout na SD kartu jsou jenom šedé nápisy na které nejde kliknout. A co he to ten root? Nebo jak to provést?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.