Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde nainstalovat demo Spore

Od: aneta311* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

nedávno jsem narazila na PC hru Spore. Zaujalo mě tvoření těch příšerek :D, tak jsem si řekla, že si stáhnu demo. Fungovalo skvěle a bavilo mě to. Chtěla jsem zkusit i plnou hru a tak jsem se jí pokoušela stáhnout. Při instalaci jsem musela odinstalovat demo verzi a už jsem se těšila, jak si zahraju... No, po několika dnech bezvýsledného snažení dostat se přes registrační kódy, mi to napsalo, že hra nefunguje. :/ Tak jsem se rozhodla, že si jí co nejdřív koupím a teď se spokojím s verzí demo. Ale při instalaci mi to píše, že mám nainstalovanou plnou verzi a demo je tudíž na nic - přitom jsem všechno ze hry, každý soubor, úplně všechno odstranila - i z pevného disku... Prohledala jsem kompletně celý počítač, nikde nic a stejně je hra prý pořád naistalovaná :( Co s tím? Mám si rovnou koupit plnou hru a na demo se vykašlat?

Předem díky za odpovědi.

doplněno 08.12.13 16:38:

*nainstalovaná

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

fribble*
hodnocení

0x

Zkuste CCleaner a když nepomůže, tak bod obnovy před stažením hry.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]