Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Otevření Wordu 2007 ve verzi 2003

Od: vercavvv odpovědí: 7 změna:

Ahoj, potřebuji poradit, jak otevřít zazipovanou verzi dokumentů uložených ve MS Wordu 2007, mám-li verzi 2003. Soubor jsem dostala emailem a uložila. Při otrvírání hlásí, že komprimovaná složka není platná nebo je poškozená. Děkuji za radu.

Verca VVV

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lipt*
hodnocení

0x
A v čem se ten ZIP pokoušíš rozbalit? Není chyba v ZIPu? Co třeba stáhnou zkušební verzi Office 2007? Anebo tomu dotyčnému vysvětlit, že ještě spousta uživatelů nemá koupený nejnovější balík Office a je potřeba ulkládat dokumenty v nižší verzi? Anebo stáhnout Open Office? Lipt office.microsoft.com/..., openoffice.cz/...

yurek*
hodnocení

0x
Nijak. Dokument Office 2007 nelze otevřít v nižší verzi.
Je nezbytné aby to ten, kdo to vytvořil, "Uložil jako" "..kompatibilní s 1997-2003".
qwertz*
Na webu Microsoftu lze zdarma stáhnout modul pro Word 2003, aby otvíral i dokumenty uložené jako novější Word 2007.

hodnocení

0x
Lze to, více je uvedeno zde:
http://www.docx.cz/

hodnocení

0x
Osobně bych ten zip nejdříve rozbalil a pak si stáhnul ten kompatibili pack co tu už byl řečen
google.cz/...
office.microsoft.com/...

vercavvv
hodnocení

dík za rady,

rozbalila jsem to v WinRAR zipu, ale pak to ukazuje 4 složky: _rels, customXML, docProps a word, každá v sobě obsahuje další dokumenty nebo i složku, stáhla jsem si jak OpenOffice tak komp.balíček k wordu, ale nejde mi to, nevím jak dál. díky

Jo taaaaaaak, v tom případě si to zip přejmenuj na docx (v případě wordu) a pak to spustíš přes ten pack jak jsem psal- office 2007 má totiž takovou fíčuru že když tuhle novou příponu přejmenuješ na zip tak vidíš strukturu dokumentu- obrázky co jsou tam atd.
Pochopil jsem původně že je ten dokument zabalený a ne přejmenovaný

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]