Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dirt 3 - načítá se a pak nic

Od: gagi* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

Mám problém se spuštěním hry Dirt 3. Koupil jsem si ji legálně nejedná se tedy o pirátské stažení. mám ji na cd.

Hru jsem ůspěšně naistaloval ale po rozkliknutí spouštěče se hra načítá a pak se nic nestane.

Mám win8.

Jestli víte co s tím poraďte prosím.

Děkuji Gagi

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

foo*
hodnocení

2x

díval jste se jak náročná hra je a zdali ji váš pc utáhne

?

doplněno 08.12.13 12:05:

po minutě googlení mi vyjelo že dirt 3 na win 8 nejede.. ale existuje patch který chybu napraví

gagi*
hodnocení

Děkuji a nevíte kde patch stáhnu?

foo*

nějaké patche jsem našel na různých stránkách s torrenty ale nejsem si jist zdali mohu vkládat odkazy když se jedná o nelegální obsah.. každopádně když do googlu hodíte "dirt 3 win 8 patch" tak vám to vyhází x odkazů

gagi*
hodnocení

Děkuji:) zkoušel jsem to patchnout ale stále nic hra se furt nechce spustit :/

greenbull*
hodnocení

2x

No hra uz nefungovala ani na windows 7 takze na win8 to uz mozna bude docela problem.

gagi*
hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]