Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde se mi pripojit na net pres tablet

Od: minimimi* odpovědí: 2 změna:
Dobry vecer,
mam problem se pripojit na net pres tablet. Mam android v tabletu, net jsem si v nastaveni nasla, zadala spravne heslo, napsalo mi to ze je ulozen, ale kdyz se chci pripojit, ze ctyr carek z peti signalu je nejednou jen jedna, pise mi to PRIPOJUJI SE, ale nakonec me to vyhodi, nepripojim se a napise to ULOZENO. Poradite mi prosim co s tim? Predem diky

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jirkus*
hodnocení

0x

Ja mam sice mobil s wifi ale taky se to chova podobne ze to ukazuje ze mam plno a pritom mali signal takze jdu hold bliz kde vim ze mma mit signal lepsi. Taky je dobry skusit resetovat modem treba a heslo smazat z ulozeni a skusit znovu me tohle vse pomohlo jinak uz bych nevedel jak jinak poradit .-)

horak*
hodnocení

0x

U nekterych verzi meric signalu ukazuje silu nejsilnejsiho nalezeneho signalu v okoli. Az po zvoleni konkretniho ukaze silu pouziteho.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]