Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeinstalace Win7 na notebooku

Od: nuli odpovědí: 1 změna:
Zdravím, mám notebook Asus X54L s Windows 7 Home premium. Poslední dobou mi přijde dost zasekaný, věčně něco neodpovídá tak to chci přeinstalovat. Kupoval jsem ho už s předistalovaným systémem, CD jsem nedostal. Na stránkách Asusu jsem našel návod, jak to bez CD přeinstalovat ( support.asus.com/... ). Pomocí F9 se dostanu menu kde mám vybrat Windows Setup [EMS Enabled]. Jenže já tam mám jen Windows 7 a když dám enter, tak začne Win normálně nabíhat. Co mám dělat? Díky za rady :)

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

horak*
hodnocení

0x

Presne nevim. ale myslim, ze prvni faze probiha pod prostredim Windows, tak jako pri reinstalaci a pro jistotu vznika adresar Windows.old se vsemi osobnimi soubory. Ale pokud tam neni ten Recovery oddil, tak to mozna nedela nic jineho, nez spusti normalni Windows. Asi bych to nechal probihat a pokud se to bude na neco ptat, tak s rozvahou. Napr. zachovat osobni sobory nebo nainstalovat znovu, vytvorit novy oddil, preformatovat atd

Mozna by stalo zato misto reinstalace pouziti prostredku Windowsu na vycisteni systemu.
Napr. Nastroje pro obnoveni a zrusit stare body obnoveni.
Vycistit disk a systemove soubory a soubory aktualizaci atd.

Odpovidam zde proto, ze sxe zatim nikdo nevyjadril, tak snad alespon jako nazor

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]