Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Internet - není nainstalovaný sítový adapter

Od: mt odpovědí: 12 změna:

Dobrý den nainstaloval jsem si nový win a nejde mi internet. Hledal jsem v počítači jaký je problem a zjistil jsem že není nainstalovaný sítový adapter. Nwm jaky mám stahnout a kde...děkuju předem za odpověd

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

praivo*
hodnocení

0x

A jak to mám vědět já, když jsi neuvedl ani model základní desky (příp. notebooku, nebo síťové karty (pokud máš samostatnou)) a používaný operační systém?

horak*
hodnocení

0x

internet pres kabel nebo Wifi?

mt
hodnocení

Notebook Packard bell- Mám Win7 ultimate, procesor Intel(R) Core(TM) i77-2670Q CPU @ 2.20GHz, 32- bitový per. systém. Internet přes Wifi

horak*

vpravo dole v liste pustit ikonku pristup k internetu. Podivat se ,je-li zapnuto WiFi. Pripadne na nazev pripojeni Wifi klepnout a napsat heslo

bude-li tam napsano "Nepripojeno".

mt
hodnocení

ale já u toho internetu mám červený křížek..a kdyz to rozkliknu ukazeme se mi odstranit potíže kliknu na to a pise mi to zda chci vyhledat sitový adapter v kompu ale já tam zádý nemam..

horak*

Na horni liste, jak jsou funkcni tlacitka, by melo byt tlacitko Wifi zapnout-vypnout

Zkusit jestli zmizi krizek

hodnocení

0x
stránky packard-bell - podpora - centrum pro stahování - notebook - řada - typ - Windows 7 32bit - ovladače - Bezdrátová síť wifi. Stáhnout, hodit na flashku, nainstalovat do noťasudoplněno 07.12.13 18:55: buď máte napsán model u klávesnice na nálepce, nebo zespodu na nálepce (spolu se sériovým číslem). Taky ho najdete na faktuře nebo záručním listu. Neříkejte, že nemáte ani jedno z toho

mt
hodnocení

Tak trochu netuším jaký mám model..vadí to když to nevím..když vyberu nejaky z toho sloupečku?

hanher*

Model máte napsaný zespodu PC na štítku.

mt
hodnocení

uz jsem to stahnul nainstalovat ale nic se nedeje..uz nevim co mám delat..

hanher*

Zkuste PC restartovat.

horak*

a co ta horni sada tlacitek a tlacitko zapnout-vypnout Wifi?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]