Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkční webka

Od: frenk22 odpovědí: 12 změna:

Prosím pomozte mi diagnostikovat co mám s webkou. Jak jí najdu v notebooku a co jí je?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

horak*
hodnocení

2x

Ovladaci panely> Spravce zarizeni> Radice zvuku, videa a her

Neco by tam melo byt se slovnim zakladem Cam, treba Webcam a bez vykricniku nebo krizku nebo otazniku.

Neni-li tam, tak se podivat jestli ve spravci neni nekde Nezname zarizeni s otaznikem ... atd atd

frenk22
hodnocení

Je tam jen Realtek high definition audio a když na to mrknu, tak je tam napsáno že toto zařízení pracuje správně. Nic jiného tam není a nejde rozkliknout.

horak*

co to je za notebook? nebo v jake aplikaci se webka poustela? Cyberlink, ArcSoft apod?

frenk22
hodnocení

Aplikaci nevím. Je to msm

horak*

podival bych se nejdrive nadhorni listu tlacitek, neni-li tam tlacitko zapnuti-vypnuti webcam. Mohl by mit oznaceni "P". A ten notebook neni nahodou spise "msi"?

frenk22
hodnocení

Ano, máte pravdu, je to MSI GT 660 Je tu tlačítko P1 ale nic se nestalo.

horak*
a zkusit Fn + F6
frenk22
hodnocení

Jedéééé díky, posílám bodíky. Takže se spouští Fn F6 a P1

Realtek bude spíš audio zařízení čili zvukovka. Hledej dál. Ve správci zařízení to bývá spíš pod foťákem. Nevime jestli máš XP nebo sedmičky.
doplněno 07.12.13 16:17: Když klikneš na ikonu tento počítač ( v sedmičkách jen POČÍTAČ ) pravou myší vjede ti roleta vlastnosti která ti vypíše přesný tip počítače a dál i HW konfiguraci tam by se řadiče videa měly taky nechat najít.
frenk22
07.12.13 16:18
hodnocení

mám 7

hanher*
hodnocení

0x

Tak to vážně nevíme.

Nezakázal jste si ji nějakou z klávesových zkratek?

Jedná se o vestavěnou, či dokupovanou?

Ovladače máte nainstalované?

frenk22
hodnocení

Je vestavěná, dřív šla. Jak jí najít jestli existuje?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]