Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sony Vegas Pro 12

Od: caabik* odpovědí: 8 změna:

Potřebuji poradit s tímto programem. Chci vložit na video obrázek, ale když ho chci přesunout do nějakého kraje, tak mi mizí jakoby za nějakýma okrajema. Vůbec nevím, co bych měl kde nastavit, abych mohl dát obrázek do kraje.

Příloha obrázků:

Sony Vegas Pro 12
Sony Vegas Pro 12 #2

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrej návod, jak trochu pochopit práci v Sony Vegas

svetvidea.cz/...

Koukni na desátou kapitolu

caabik*
07.12.13 14:44
hodnocení

ok dik :)

caabik*
hodnocení

Tak jsem si 10 přečetl, ale sstejně se mi problém nevyřešil :)

Tak ted nejsem u počítače, na kterým mám Vegas nainstalovanej, tudíž si to nemůžu vyzkoušet a musím jen tak z hlavy přemýšlet.

Ale v záložce Position máš osu Y v minusových číslech a tedy mimo obraz, klikni do toho Y políčka a dej tam přibližně stejnou hodnotu co je na X. A nějak mě připadá zbytečně velký obrázek, velikost skoro 5000x5000 je fakt zbytečně moc, když máš projekt 1360x768.

caabik*
hodnocení

Nevím proč tam byly takové rozměry a ta pozice. Přikládám nové obrázky :)

doplněno 07.12.13 15:24:

Mě připadá, že bych potřeboval nastavit jinou velikost toho čárkovaného obdelníka, jak je uprostřed F... Ale pomocí bodů na krajích to nejde, tím se zvětšuje a zmenšuje obrázek :)

Sony Vegas Pro 12 #3
Sony Vegas Pro 12 #4
caabik*
hodnocení

Problém vyřešen :) Díky za rady

Nebylo by od věci říci jak jsi to vyřešil, aby věděli i ostatní.

caabik*
hodnocení

Nesmíte mít zatrhnuté vpravo Lock ascpect ratio, a pak si můžete zvětšit ten čárkovaný obdelník s "F"

doplněno 07.12.13 18:16:

Vlevo ne vpravo :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]