Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, přestěhoval jsem se do nového bytu v domě, kde je UPC. U mne na bytě nemají přípojku natáhlou.. Zvažuji jaký internet si zřídit, jestli oslovit UPC (ať mi natáhnou přípojku a dají do pronájmu modem), nebo zvolit jinou možnost. Nákladově tak kolem 200,- za neomezené množství dat. Poraďte mi.
UPC: maji docela dobrou cenu za internet jen s podmínku tzv. zavázání se na rok.. což mne odrazuje..
Nevím, jaké jsou možnosti v Ostravě, ale pokud chceš jenom internet, tak není přece problém si možné poskytovatele prověřit a zjistit, jestli nabízí právě to, co chceš a za jakou cenu. Důležitá je nejen cena služby, ale také kvalita servisu, který k tomu patří. Já mám od UPC kompletní nabídku, tady podle mě nemají vážného konkurenta. Servis slušný, ale jako všude: musíš je přesvědčit, že si nedáš všechno líbit a že se nenecháš odbýt. To znamená hlídat si, jestli poskytují to, co je ve smlouvě, kontaktovat je kvůli každé maličkosti, vyžadovat slevu při výpadku a pod. Mně se daří každý rok cenu o něco snížit. Každému poskytovateli musíš připomínat, že není jen on jediný.
pod cenu toho UPC se asi (při jakžtakž srovnatelných podmínkách připojení) nedostanete ani s nějakým poskytovatelem WiFi (zkuste si najít jejich seznam); včera se tu řešilo něco podobného poradte.cz/...
doplněno 08.12.13 12:38: koukám, že odkaz nefunguje, takže znovu: poradte.cz/...
(ale uspokojivá odpověď na požadavek cca (tedy přijde na to, co je cca...) 200,-/měsíc při velice slušném připojení bez FUP se tady asi neskrývá, varianty by byly, ale holt s nějakými háčky..., ono je to těžký - na rozdíl od volání žádná velká revoluce v datech nenastala...)
Pokud jste z Ostravy či okolí tak jednoznačně poda.
Oproti upc, řeší problémy, při ukončení smlouvy neplatíte 2tisíce...
Pokud voláte na technickou a podporu a dvou větách shrnete problém i řešení která jste zkoušel tak dostanete technickou odpověd.
Ne jako u UPC "přepsal jsem DNS a...operráto: a máte router v zásuvce?
Jinak je to poda.cz snad mají tam kde jste pokrytí...
Podu jsem včera poptal, doteď bez odezvy.. na webovkách píší vyšší cenu za měsíc než UPC a daleko vyšší připojovací poplatek..
Každý kdo nezažil očistec při odstupu od smlouvy spole. UPC si absolutně neumí vážit konkurence...
To že kvůli hajzlovství UPC bylo několik známých při soudu/exekuci mě víc než naučilo...
Je to jen na Vás ale tak žebrácky a proti uživateli psané smlouvy jako má UPC nemají ani naši mob. operátoři a to už je co říct...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.