Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak otočit video z mobilu

Od: m1 odpovědí: 8 změna:

natočil jsem video na mobil Samsung S4.Po zkopírování do PC je video zobrazeno "naležato" .Dá se to v nějakém programu otočit?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fisa*
hodnocení

0x
Sony vegas ti ho otočí sám. :)
mě by zajímalo, co lidi vede k natáčení širokoúhlého videa na výšku

To se stává, když půjčíte kameru někomu, kdo si neuvědomí, že na rozdíl od fotek si těžko budete otáčet při prohlížení monitor *smich* . Vloni jsem musel otáčet video z vánoc, natočené mou přítelkyní.

když natáčím syna a je blízko, tak ho tam na šířku nedostanu... navíc pokud se dívám na video v telefonu nebo tabletu není to problém, ale výhoda. Youtube otáčí videa také automaticky... alespoň posledních pár měsíců.

hodnocení

0x

Umí to například program "FreeVideoFlipAndRotate". Poměrně jednoduché ovládání, výsledek dobrý. Stahoval jsem ho zdarma vloni ze Slunečnice.

praivo*
hodnocení

0x

Já mám rád Windows Live Movie Maker, jde to v něm rovnou i sestříhat.

horak*
hodnocení

0x

take VLC Player

slunecnice.cz/...

Dotaz - vélcéčko ho otočí jen pro přehrání nebo ho jako flip i uloží? Vždycky jsem na to používal extra program a VLC mě netrklo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]