Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Wow WOTLK- Nejde se přihlásit

Od: gussoka odpovědí: 7 změna:

Ahoj všem. Mám takový menší problém... Nedávno jsem si stáhla Wowko WOTLK, dřív jsem ho hrála a šlo to v pohodě. Problém je v tom, že se mi při přihlašování nezobrazuje odpočet. Myslím tím, kolik budu muset čekat, než mě připojí na daný server. Například 700 vteřin. Jen mi to stále ukazuje "Login in to game server". A i když čekám třeba 1 h, tak mě to tam nepřipojí.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zajixxx*
hodnocení

0x

máte v REALMLISTu nastavené správně server, na kterém chcete hrát? Po instalaci se to obyčejně snaží připojit na offiko... Předpokládám že chcete hrát na nějakém free...? Na jakém? Napište link, pak pořešíme realmlist.

gussoka
hodnocení

Hraju na free Deathwingu. logon.molten-wow.com

zajixxx*

wow-rodinaguild.estranky./...

jen místo jejich serveru tam napíšete ten váš : set realmlist logon.molten-wow.com

gussoka
hodnocení

Set realmlist logon.molten-wow.com tam mám, ale furt se mu nezobrazuje ten odpočet.

zajixxx*

Dobrá... a patch sedí, ten který vyžaduje server na kterým chcete hrát?...

gussoka
hodnocení

Ano, sedí.

zajixxx*

Ostatní nesmysly jako vypnout provizorně firewall, zkontolovat verzi hry(en-gb, en-us nebo jaké jsou). Chce to zkoušet.

Ale myslím si že se talo, že jste hru prvně spustila přes lauhncher a stáhl se ještě nějaký patch, nebo něco, co přepsalo realmlist.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]