Nejste přihlášen/a.
zdravím koupil jsem si zakladovku Asus M3A,a doma mám MSI K9AGM2, ted se divam že se to na tu asusku bude muset zapojit nějak jinak takže přikladam foto te co mam zapojenou se zakroužkovanymi konektory ktere navim kam zapojit na te asusce,budu moc rád když mi s tím pomužete
Podle manualu, ty 2 spodni nalevo jsou 2 pridavne USB porty, ten spodni vpravo jsou blikaci ledky a tlacitka na predni strane krabice pocitace.
Bohuzel jsi neposlal model te nove desky, takze se nemuzeme podivat, jestli ma pridavne USB porty krome tech uz vyvedenych na zadni strane. Podle obrazky to vypada, ze LEDky se pripojuji na konektory tvaru, ktery je v pravem hornim roku desky.
ano to mate pravdu ale kam zapojim ty usb na asus desku? a to v pravo bude na ledky a vypinač ale na asus desce jsou jen 4 piny a na te puvodni 8 co ted s tim?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.