Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepojení základovek

Od: neznamy odpovědí: 14 změna:

zdravím koupil jsem si zakladovku Asus M3A,a doma mám MSI K9AGM2, ted se divam že se to na tu asusku bude muset zapojit nějak jinak takže přikladam foto te co mam zapojenou se zakroužkovanymi konektory ktere navim kam zapojit na te asusce,budu moc rád když mi s tím pomužete :)

Přepojení základovek
Přepojení základovek #2
Přepojení základovek #3

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

neznamy
hodnocení

divam se že ten pod chladičem by šel zapojit vlevo nahoře ale ty dva spodni nevym :(

praivo*
hodnocení

0x

Ten konektor vpravo je asi na USB, ty vlevo na spínače, jacky a reproduktor. Stačí je na nové desce zapojit na místo se stejným označením...

luke237
hodnocení

0x

Podle manualu, ty 2 spodni nalevo jsou 2 pridavne USB porty, ten spodni vpravo jsou blikaci ledky a tlacitka na predni strane krabice pocitace.

Bohuzel jsi neposlal model te nove desky, takze se nemuzeme podivat, jestli ma pridavne USB porty krome tech uz vyvedenych na zadni strane. Podle obrazky to vypada, ze LEDky se pripojuji na konektory tvaru, ktery je v pravem hornim roku desky.

luke237
Popis toho konektoru "LEDek":
Přepojení základovek #4
neznamy
hodnocení

ano to mate pravdu ale kam zapojim ty usb na asus desku? a to v pravo bude na ledky a vypinač ale na asus desce jsou jen 4 piny a na te puvodni 8 :( co ted s tim?

luke237
Posli sem model toho oveho ASUS, my si od toho stahneme manual a rekneme ti presne, kam to zapojit. Z te fotky te nove desky nejde nic poznat, protoze je moc mala a nekvalitni.
luke237

Prispevatel "kolemjdouci" si spravne vsiml, ze jsi uz poslal ten model te nove desky (M3A) a nasel od toho vsechny informace.

Nechapu, jak jsem to oznaceni v puvodni otazce mohl prehlednout *zed*

kolemjdouci
hodnocení

0x

Na ASUS desce vlevo nahoře mezi procesorem a zadními konektory.

Zdravím a hezký den

kolemjdouci

Ještě jsem si všiml těch USB konektorů. V elektronickém manuále si najděte zapojení USB konektorů na přední stranu skříně.

Odkaz na manuály zde:

asus.com/...

Strana 2-26 anglického manuálu

Barvy jsou většinou:

+5V červená

DATA- bílá

DATA+ zelená

GND černá

NC znamená nepřipojeno

Zdravím

Přepojení základovek #5
neznamy
hodnocení

super ty usb bych asi teda měl dobře,děkuji :) no ale ted ještě ten konektor s 8mi piny :(

kolemjdouci

Ten konektor 10 ti pinový kde je zapojeno 8 přívodů na přední stranu (vypínač, reset, HDD/IDE ledka, napájecí ledka se připojí dle návodu do toho 20 pinového. Pokud na skříň i reproduktor (speaker) lze připojit i ten

viz. obr.

Přepojení základovek #6
luke237
Tim lze povazovat otazku za vyresenou *palec* ;)
neznamy
hodnocení

uz jsem to zapojil i bez toho ale děkuji :)

kolemjdouci

Dva USB vedle sebe.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]