Nejste přihlášen/a.
U svých moudrých rádců hledám pomoc!
Měla jsem nainstalovaný Firefox 2.0.0.14 ... a jako doporučený doplněk jsem si stáhla PicLens ( skvělý )! Potřebovala jsem vyzkoušet Firefox 3.0 beta 5 tak jsem si nainstalovala tuto verzi. Jenže původní doplňky nebyly kompatibilní a tak jsem od Bety musela upustit a znovu stáhnout a nainstalovat původní FF 2.0.0.14. K mé lítosti však možnost použití PicLens zmizela. Tak jsem si prográmek stáhla opět - v hlášení stažených doplňků je jako nainstalován, ale možnost použití (ikonka v pravo nahoře) zase nikde.![*zed* *zed*]()
... jste má naděje a za pomoc děkuji. ![*klik* *klik*]()
Měla jsem nainstalovaný Firefox 2.0.0.14 ... a jako doporučený doplněk jsem si stáhla PicLens ( skvělý )! Potřebovala jsem vyzkoušet Firefox 3.0 beta 5 tak jsem si nainstalovala tuto verzi. Jenže původní doplňky nebyly kompatibilní a tak jsem od Bety musela upustit a znovu stáhnout a nainstalovat původní FF 2.0.0.14. K mé lítosti však možnost použití PicLens zmizela. Tak jsem si prográmek stáhla opět - v hlášení stažených doplňků je jako nainstalován, ale možnost použití (ikonka v pravo nahoře) zase nikde.
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
1x
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]