Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Externí HDD disk - jde připojit k TV?

Od: maj33 odpovědí: 4 změna:

prosím poradte chtel bych si koupit disk na filmi a fotky.jak velky 500 nebo 1000gb. a pujde normalne propojit s televizii a filmi normalně pustit v HD kvalitě?děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To záleží více na TV, než na disku. Vy máte volby pouze mezi 2,5 diskem, který obvykle TV sama utáhne, nebo diskem s externím zdrojem, ale tam je nepříjemné, že se většinou s TV nevypne. Parkticky vám to nikdo nezaručí, v tomto se TV se chovají dost individuálně. Pohledejte na netu váš typ TV a jaký diisk komu funguje.

au1
hodnocení

0x

rozhodně nedoporučuju Verbatim, jehož elektronika mi odpojovala disk od TV (třeba v půlce filmu). Po rozdělání rámečku se z něj stejně vyklubal HDD Toshiba, koupil jsem na něj obyčejnej ext.rámeček za 250Kč, a je po problému.
Některé TV s 1USB portem můžou mít problém, USB dává max 500mA a disk občas potřebuje nárazově na rozjetí větší proud. Tohle se dá řešit Y kabelem pro TV s 2 USB, nebo externím adaptérem v případě 1USB. Není pravda,že se disk nevypne - není signál z TV, elektronika rámečku disk po chvíli vypne.
Mně s TV Samsung funguje 2,5" 1TB Toshiba v noname rámečku na 1USB portu bez problému.

hodnocení

0x

Některé /byť kvalitní TV/ nespolupracují s tak velkými HDD.

kangaroo*
hodnocení

0x

Jestli TV umí DLNA a třeba máte doma 1-2 počítače, tak bych si připlatil pár stovek a koupil NAS a za téměř stejný peníze bude mít mnohem více muziky a funkcí :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]