Nejste přihlášen/a.
Dobrý den chtěl bych se informovat,jakým způsobem lze využít tlačítka Prit-Scr.na klávesnici,jestliže chci skenovat obrazovku.Zkoušel jsem jej normálně stlačit,ale nic se nedělo.Mám bezdrátovou klávesnici Genius SlimStar 8000.Děkuji za radu.
Doporučuji buď program Fraps, kde můžete nastavit, že po stisknutí PrtScr se obrázek automaticky uloží na plochu. Umí i videa a funguje i ve hrách, kde třeba běžný PrtScr nefunguje nebo vyfotí jen něco.
Taky dobrá utilitka je Postimage. Mám hezky nastaveno, že PrtScr mi ofotí celou obrazovku a uloží ji do složky v dokumentech, a taky, že po stisknutí F9 můžu udělat výběr obrazovky, který chci uložit - a rovnou tam mám tlačítka na nahrání na server/uložení/editaci... Výborný prográmek a ani moc nežere, je zdarma a bez reklam.
Klávesa PrtScr provede screenshot do schránky. To se však navenek nijak neprojeví, proto je pak třeba použít postup, který popsali rádi výše - např Malování a v něm Úpravy / Vložit.
Já často používám screenshoty , např pro manuály a návody, proto jsem si oblíbil ScreenHunter, který je velmi komfortní a uloží screenshoty do předem definované složky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.