Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program přestal pracovat assassins creed 4

Od: dragon335 odpovědí: 3 změna:

Zdravím potřeboval bych poradit.

Stáhl jsem si hru assassins creed 4 , nainstaloval a při spuštění píše program přestal pracovat a černá obrazovka, takto jsem vyzkoušel 4 různé stáhnutí. Pořád to samé.

Sem si řekl že je to neoficiální hrou, tak jsem si zakoupil oficiální. Bohužel dělá to samé. Blikne pak černá obrazovka a program přestal pracovat. Aktualizoval sem graf. kartu, direct x, framework.

Ale 1 se mi to podařilo spustit. Potřeboval bych poradit byl bych moc vděčný.

muj notebook: procesor: Intel Core i3-2310M 2.1GHz

ram: 4 GB

windows 7 x64

NVIDIA GeForce 610M 1GB

Děkuji za každou radu

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

alexandr147*
hodnocení

0x

Tak popravdě na tak silném pc ta hra stejně poběží velmi velmi špatně tak i když ti poradíme stejně se ti to nevyplatí ... ale prva začni tím že vyčistíš celý pc včetně registrů a potom teprve něco instaluj ... zkus různé módy kompability a nebo nespouštět hru jako admin ... dále potom může dělat problém přepočítávání obrazu do jiného rozlišení takže to zkus změnit ... přeinstalace ovladačů je dobrá rada ale skoro nikdy nefunguje ... zkus během spouštění nic nemačkat a nebo prohlédní jaké procesy běží když hra padne může to mít vliv ... dále potom zkus vytvořit nového uživatele a hrát na něm ... možností je spousta ale mrkni na youtube tam nebývají špatné návody na tyto chyby ... a poslední možnost je samozřejmě zkusit stáhnout patch na hru ... ten to často vyřeší

proble
hodnocení

0x

Nepomuze ti nic. Me to dela take. mam MSI GTX 760 OC Gaming, Intel core i5 3570k a po cca 20min hrani stejny problem. Zkousel jsem uplne vsechno a nic. a to jsem postavil pc a hned do nej hodil hru,takze jsem nemohl nic spatneho nikde sosnout. Podle me je to optimalizace a musi se pockat na patch. jak rikas dela to i neofiko verze. Nejhorsi je, ze to nedela kazdemu, ale jsou toho plna fora komu to dela taky.

jawousek
hodnocení

0x

taky mě to dělá newím proč pomozte

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]