dobry den, mam takovy problem. otevrel jsem si shop obchodprodamy.cz/... a cekam na indexaci od google. Bot stravil na mych strankach asi 6h projel cely obsah a stejne ve vyhledavani nejsem a na dotaz site: obchodprodamy.cz/... mi napis ze nic nevi..
Nevím, jak dlouho máte obchod spuštěný, ale zařazení může chvíli trvat. Jinak ve výsledcích hledání již váš obchod figuruje z jiných webů.
apis
to proto ze jsem vymenil par odkazu s ostatnimy. a taky pridal stranky do nekterych katalogu. prvni zpetny odkaz jsem udelal asi 30.4. vim ze je to z pohledu bota chvile, ale je divne ze na stranky chodi kazdy den a prohledne jen jednu stranku, vcera jak jsem psal tam byl 6h a jel jednu po druhe a stejne dnes v google nejsem
mám stejný problém a čekám na google skoro měsíc. Nikdy dřív jsem s tím neměl problém a google se ukázal během týdne. Zpětných odkazů mám celkem dost. Nezbývá než si myslet, že google má mnoho jiné práce a proto se k tomu ještě nedostal.
už jsem se dnes dočkal, trvalo to cca 3 týdny od spuštění a cca týden od doby, kdy jsem umístil více odkazů na internet (svoje jiné stránky). Do katalogu jsem jej zatím nepřidal
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.