Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na Zoner Studio 15

Od: jarm® odpovědí: 6 změna:

Propracovávám se ZS 15. Učím na tutoriálech Ondřeje Neffa na yotube. Krok po kroku. Co jsem ještě nevěděla. Tam pracuje s "malování světlem", kde si otevírá úrovně a výběrovým štetcem upracuje fotku. Když se dívám na video, tak zůstává fotka při úrovních barevná, mně se přepne do jakéhosi režimu jiného - viz fotka. Kde mám co nastaveno špatně? Poradíte? Děkuji. (při práci s křivkami zůstane pracovní fotka barevná)

Jak na Zoner Studio 15
Jak na Zoner Studio 15 #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

No, já bych si tipnul, že máš zapnutou funkci Zobrazit přepaly, zmáčkni klávesy Shift+O a uvidíš. Dá se přidat i tlačítko do horní lišty na zobrazení přepalů, stejně jako na furu jiných funkcí který tam nejsou.

hodnocení

Fakt! Byly aktivované přepaly, tak jsem odaktivovala a jede to! Děkuji Jenykovi za ten přesný odhad i všem ostatním. A přeji hezký adventní čas.

jofa*

Chválím -jenyka-, že chybu " funkci" tak okamžitě zjistil. Je mi ale jedna divná věc, že jde trvale zapnout. Když jsem na fotce v editoru a zapnu -Zobrazit přepaly, tak návratem do správce, tam podruhé již není, přepaly se již nezobrazí.. Asi jde trvale zapnout. No já to neobjevil kde.

doplněno 30.11.13 15:16:

Tak zůstanou tam přepaly pokud se aktivují při -Úrovně. Při dalšíím snímku a otevření úrovně opět přapaly naskočí. Já to považuji za chybu programu. On jich tam má Zoner 15 víc.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, nejsem si jistý, ale snad jste zadala volbu "Invertovat (barvy)" nebo naopak tato volba není vypnutá. Zkuste si to s barevným obrázkem, ale změny neukládejte. Zdravím!

doplněno 30.11.13 10:41:

jarm - tak, hlavně, že to kolega trefil přesněji a už je to v pořádku. Hezké Vánoce i Vám!

jofa*

V kterém okamžiku se to přepne jinam. Otevřu Úrovně, pak dám Výběrový štětec a již maluji kde chci "světlem" To Vám takhle nejde?

doplněno 30.11.13 00:08:

Dejte screen celé plochy aby tam bylo vše a ne jen část.

hodnocení

už při přepnutí na úrovně mi to změní barvy

doplněno 30.11.13 09:53:

potom při kliknutí na výběrový štětec se mi naznačí invertování, které poklikem na invertovat můžu zrušit

Jak na Zoner Studio 15 #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]