Nejste přihlášen/a.
Propracovávám se ZS 15. Učím na tutoriálech Ondřeje Neffa na yotube. Krok po kroku. Co jsem ještě nevěděla. Tam pracuje s "malování světlem", kde si otevírá úrovně a výběrovým štetcem upracuje fotku. Když se dívám na video, tak zůstává fotka při úrovních barevná, mně se přepne do jakéhosi režimu jiného - viz fotka. Kde mám co nastaveno špatně? Poradíte? Děkuji. (při práci s křivkami zůstane pracovní fotka barevná)
No, já bych si tipnul, že máš zapnutou funkci Zobrazit přepaly, zmáčkni klávesy Shift+O a uvidíš. Dá se přidat i tlačítko do horní lišty na zobrazení přepalů, stejně jako na furu jiných funkcí který tam nejsou.
Fakt! Byly aktivované přepaly, tak jsem odaktivovala a jede to! Děkuji Jenykovi za ten přesný odhad i všem ostatním. A přeji hezký adventní čas.
Chválím -jenyka-, že chybu " funkci" tak okamžitě zjistil. Je mi ale jedna divná věc, že jde trvale zapnout. Když jsem na fotce v editoru a zapnu -Zobrazit přepaly, tak návratem do správce, tam podruhé již není, přepaly se již nezobrazí.. Asi jde trvale zapnout. No já to neobjevil kde.
doplněno 30.11.13 15:16:Tak zůstanou tam přepaly pokud se aktivují při -Úrovně. Při dalšíím snímku a otevření úrovně opět přapaly naskočí. Já to považuji za chybu programu. On jich tam má Zoner 15 víc.
Dobrý den, nejsem si jistý, ale snad jste zadala volbu "Invertovat (barvy)" nebo naopak tato volba není vypnutá. Zkuste si to s barevným obrázkem, ale změny neukládejte. Zdravím!
doplněno 30.11.13 10:41:jarm - tak, hlavně, že to kolega trefil přesněji a už je to v pořádku. Hezké Vánoce i Vám!
V kterém okamžiku se to přepne jinam. Otevřu Úrovně, pak dám Výběrový štětec a již maluji kde chci "světlem" To Vám takhle nejde?
doplněno 30.11.13 00:08:Dejte screen celé plochy aby tam bylo vše a ne jen část.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.