Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuji poradit, na kolik mám správně nastavit Video bitrate a Frame rate při převodu do Xvid rozlišení videa 720x304, při rozlišení 640x480 a při rozlišení 640x400. Jaké je vůbec doporučené nastavení při ripování HD filmů do avi (Xvid), aby to "hrálo" v každém stolním DVD a na každé (i analogové staré TV)? Všiml jsem si, že většina stažených filmů z netu jsou právě v rozlišení 720x304 (těch, co jsou v dobré kvalitě). Ale není to jen pro širokoúhlé filmy? Občas stáhnu film v MKV nebo MP4 a musím ho převádět do Xvid, jelokož mi to stolní DVD nepřehrává (také neumí vše, co je s kodekem H264) - v jakém nastavení pak tyto filmy převézt (rozlišení, Video bitrate, Frame rate)
Díky moc
PS: Convertory mám na vyzkoušení čtyři: Any Video Converter, AVS Video Converter, Bigasoft Total Video Converter a Xilisoft Video Converter.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.